Til kassen
SAM Produkter AS

SAM Produkter AS

SAM Produkter AS, tidligere Stempelfabrikken SAM er et familieeid aksjeselskap stiftet 01.01.1975. Firmaet eies Nina Samuelsen og Elin Gabrielsen.

Firmaet har ekspandert sterkt gjennom sine 30 år fra 2 ansatte i 1975 til dagens 9 ansatte.

Fra å være en ren håndverksbedrift med kun produksjon av gummistempler, er vi i dag en moderne høyteknologisk bedrift. Vi produserer i dag alt av stempler, fra ordinære "gammeldagse" gummistempler til lasergraverte selvfargende stempler, elektriske stemplingsmaskiner, metallstempler. I tillegg produserer vi graverte skilter, også skilter med blindeskrift, selvklebende etiketter, folie, visittkort, gate- og visningsbukker, plakatrammer, brosjyrestativer, storformatprint. Hele produksjonen og kunde- ordrehåndteringen er datastyrt. Vi har i dag Norges mest moderne produksjonsutstyr, men fremdeles er en betydelig del av produksjonen godt gammeldags håndverk. Våre medarbeidere er dyktige i sitt fag og stolte av å levere våre kunder førsteklasses produkter under mottoet:

Alt i stempler, skilt, etiketter, gravering,gatebukker,rammer,brosjyrestativ, - Rask levering – Fagmessig arbeid - Til rimelige priser.